Belastingadviseurs in Italiaans recht

Ons kantoor bestaat uit fiscalisten en belastingadviseurs die zijn gespecialiseerd in het Italiaanse recht. Het advocatenkantoor is gevestigd in Italië in Milaan en Florence.

Onze fiscalisten gespecialiseerd in Italiaans fiscaal recht kunnen u helpen te voorkomen dat u als ondernemer te maken krijgt met fiscale geschillen die uw ondernemersplannen enorm kunnen vertragen.
De Italiaanse regelgeving en wetten zijn namelijk complex en de rechtsgang is enorm traag en wordt bovendien gekenmerkt door een relatief onzekere uitslag. Overheidsorganen, zoals gerechtelijke instanties functioneren in Italië helaas nog al te vaak onder de maat naar Europese maatstaven.

Laat u daarom op tijd bijstaan door ons als onafhankelijke partner. Voor ons is het voorkomen en oplossen van fiscale geschillen in Italië ons dagelijkse werk.

Alberto Balducci

Fiscalist - Partner | Milaan

Alberto is zowel advocaat als accountant. Hij is binnen MDM verantwoordelijk voor de belasting- en zakelijke sector. Onder zijn cliënten bevinden zich veel Europese en Amerikaanse multinationals. Hij is specialist op het gebied van jaarrekeningen, bedrijfsorganisatie en buitengewone transacties (overnames, fusies en spin-offs).

Lees meer...

Marco Trabucchi

Fiscalist - Partner | Milaan

Marco houdt zich voornamelijk bezig met buitengewone, zakelijke transacties, zoals beoordelingen, overdrachten, fusies, splitsingen en inbreng. Dit, in aanvulling op de gewone zakelijke praktijk, zoals het opstellen van balansen, bedrijfsplannen en bedrijfsanalyses.

Lees meer...

Gianfranco Trabucchi

Gianfranco is gespecialiseerd in buitengewone, zakelijke transacties, zoals waarderingen, overdrachten, fusies, splitsingen en inbreng. Dit, in aanvulling op de gewone zakelijke praktijken, zoals het opstellen van balansen, bedrijfsplannen en bedrijfsanalyses.

Ook zakelijke belastingen behoren tot zijn expertise. Daarnaast geeft Gianfranco advies aan provinciale en regionale commissies van de belastingdienst inzake geschillen en andere zaken. Hij is benoemd tot commissaris en voorzitter van diverse Raden van Commissarissen van verschillende organisaties en bedrijven.

Gianfranco Trabucchi is in 1994 als accountant begonnen bij het kantoor van zijn familie. In 1999 werd hij medeoprichter en partner van MDM.

Hij spreekt en werkt in het Italiaans en het Frans.