Raffaele Bergaglio

Advocaat - Consulent | Milaan

Raffaele is gespecialiseerd in strafrecht en biedt bijstand aan zowel verdachten als slachtoffers. Zijn cliënten zijn zowel Italiaanse en internationale bedrijven en instellingen alsmede particulieren. Raffaele beschikt over een ruime ervaring in publicitair gevoelige zaken en is als geen ander in staat de privacy en het imago van de cliënt te beschermen. Hij is bekend spreker op vele conferenties, seminars en cursussen en auteur van tal van publicaties.

Raffaele Bergaglio is van Italiaans-Duitse afkomst en is geboren in Londen op 22 augustus 1969. Na zijn afstuderen werkte hij voor diverse advocatenkantoren, gespecialiseerd in internationaal handelsrecht en commercieel strafrecht. In 2008 werd hij partner van het advocatenkantoor Paolo Della Sala e Associates, een kantoor dat gespecialiseerd is in economisch strafrecht. In 2015 richtte hij zijn eigen advocatenkantoor op en zette hij de vruchtbare samenwerking met Studio MDM voort. Hij spreekt en werkt zowel in het Italiaans, Duits en Engels. 

Raffaele is lid van talloze internationale verenigingen, waaronder: DAV-Vereniging van Italaans-Duitse Advocaten, DACH-Associatie van Europese Advocaten, VdSRV - Vereniging van de Duitse verdedigers criminele verdachten en de Italiaans-Duitse Kamer van Koophandel van Milaan.