Nederlandse advocaten in Italiaans recht

Onze Italiaanse en Nederlandse advocaten zijn gespecialiseerd in het Italiaanse recht. Wij richten ons met name op internationaal ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goed i.h.b. in cross border transacties.

Het advocatenkantoor is gevestigd in Italië in Milaan en Florence. 

Als u al zaken doet of wilt gaan doen in Italië dan kunt u altijd rekenen op onze ervaren advocaten die de taal spreken, het Italiaanse recht en vooral de Italiaanse cultuur kennen. Onze advocaten helpen uw plannen in Italië tot een succes te maken en succesvol te houden. Wij voorkomen dat typische Italiaanse regelgeving, corruptie, cultuurverschillen en taalbarrières onnodig vertraging opleveren.

Johan de Flines

Founding partner en advocaat | Milaan

Johan is gespecialiseerd in cross border transacties in ondernemingsrecht, variërend van de oprichting van vennootschappen voor buitenlandse ondernemers met Italiaanse aandeelhouders in een joint-venture, tot fusies en overnames, reorganisaties en liquidaties.

Lees meer...

Viviana Vilardo

Junior Partner, Italiaans Advocaat | Milaan

Viviana begeleidt Italiaanse en buitenlandse bedrijven onder meer bij het opstellen van statuten en aandeelhoudersovereenkomsten en bij onderhandelingen over overeenkomsten tussen dochter- en holdingondernemingen.

Lees meer...

Susanna Matricali

Italiaans Advocaat-stagiair | Milaan

Susanna volgt bij MDM haar beroepsopleiding als advocaat-stagiair. Zij assisteert voornamelijk mr Johan de Flines bij het opstellen van adviezen en aktes voor de Nederlands- en Duitstalige cliënten.
Daarbij werkt Susanna ook samen met mr Vilardo en mr De Leo met name in de rechtsgebieden procesrecht, arbeidsrecht, bedrijfssecretariaat, incasso’s e.a.

Lees meer...