Alberto Balducci

Fiscalist - Partner | Milaan

Alberto is zowel advocaat als accountant. Hij is binnen MDM verantwoordelijk voor de belasting- en zakelijke sector. Onder zijn cliënten bevinden zich veel Europese en Amerikaanse multinationals. Hij is specialist op het gebied van jaarrekeningen, bedrijfsorganisatie en buitengewone transacties (overnames, fusies en spin-offs).

Daarnaast geeft hij fiscaal en zakelijk advies aan Italiaanse en internationale bedrijven. Hij is een bekend spreker op conferenties en congressen over belastingen en levert, als fiscaal deskundige, bijdragen aan de zakelijke en financiële krant 'Italia Oggi'. Hij bekleedt diverse functies als commissaris en als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Hij is beëdigd expert voor het geven van deskundigenberichten in belastingprocedures bij de rechtbank te Milaan. 

Alberto Balducci is geboren op 3 april 1956. Hij is in 1981 afgestudeerd aan de Università Cattolica del Sacro Cuore van Milaan en is vervolgens gaan werken in het kantoor van zijn vader, die sinds 1995 advocaat-accountant in Milaan was. In 1999 werd hij medeoprichter en partner van MDM. Hij spreekt en werkt in het Italiaans en het Engels. 

Alberto is lid van de Orde van Accountants en Accounting Experts van Milaan en de Orde van Advocaten van Milaan.